Az állatszeretők megmentik a kutyát egy szörnyeteg karmaiból. Ami utána történik az hihetetlen!

Miss Willie a neve annak a kutyának akit 12 éven keresztül láncon tartotta a gazdája. Még ilyen hosszú idő után is a kutya életében végre valóban kisütött a nap, amikor a PETA egyesület önkéntesei először meglátogatták. Aztán még több találkozó következett, ameddig a gazdája beleegyezett, hogy lemond róla. Egyik nap a PETA önkéntese, Jes Cochran elvitte a kutyát, a helyről ahol 12 évig láncon volt tartva, és emiatt már lábra se tudott állni.

A kutyának több egészségügyi problémája is volt, amik veszélybe sodorták az életét. Az állatorvosnál a kutya több kezelésen esett át és infúziót kapott, hogy újra lábra tudjon állni. Sajnos a súlyos egészségügyi problémái miatt csak néhány hetet jósoltak neki. Abban a pillanatban, Jes eldöntötte, hogy készít neki egy bakancslistát, beleértve a szülinapját, egy adag pizzát, csónakázást, masszázst, sörözést és egy napot a tengerparton.

Életében először Miss Willie egy puha ágyban aludt. Néhány szórakoztató nap alatt ez a kutya megtapasztalhatta az életet, amelyet mindig is élnie kellett volna. Végül szeretettel és tisztelettel bántak vele, éppúgy, ahogy megérdemelte.